dissabte, 30 de juny del 2012

Sabotatges al periòdic Mediterraneo II

Després de riure amb la primera entrega, ací arriba la segona amb la mateixa línia. Esperem que t'agraden!. Segur que després d'aquestes dos entregues ara llegiràs amb uns altres ulls la publicitat ppera que difon el  Mediterraneo. Si més no, la secció Gentes ja no serà el mateix!.

Comencem amb la secció escatològica en versió alemana: merdes, folladors de cabres, etc...
Els autors pensaven que tal volta insistint amb l'idioma alemany algun periodista del Mediterraneo s'adonaria, però la impaciència els va vèncer i  com totes es van publicar van abandonar per esgotament.


Scheibe significa “merda” en alemany, els germans Merda en aquest cas, gaudeixen de la seua ben merescuda beca a Castelló.




De colofó: els pares de Mateo Cifuentes poden estar orgullosos de l’afició que el seu fill mostra per l’alemany. Ací ens mostra els seus primers passos “Ich ficke eine Ziege”  (em folle una cabra), seguit d’un dibuix bastant explícit.



Segueix així, Ramón. “Alegría” titola el periòdic aquest  peu de foto en què Ramón es mostra orgullós del títol de la tesi amb la que ha aconseguit el doctorat: Folladors de Cabres en la novel·la clàsica. Enhorabona!

Ara entrem a la secció personatges famosos. Encara que semble increible totes es van publicar. L'hemoreteca sempre ens quedarà per comprovar-ho. Si vam al·lucinar en l'anterior entrega amb Hitler o Ceacescu, ara tenim al mateix Bill Gates!. Els autors d'aquests sabotatges van abandonar, com hem dit, per esgotament, els resultava sencill que van perdre l'interès. Rigor periodístic, clar que si senyors del Mediterraneo!


Samantha Fox no era una gran cantant, després de la seua curta carrera li vam perdre la pista i ara, ves per on, torna a la fama des de Chovar, on es dedica a la perruqueria amb singular èxit.


Embolicant més la troca. Philippe Stark (d) apareix ací junt a un dels seus màxims admiradors, Guillem Pont, un simple professor de Tecnologia que compleix  55 “anyets” i ho celebra sent un clon perfecte de Bill Gates.


Linus Pauling és de les escasses  persones que ha guanyat dos premis Nobel. En aquest cas, torna a la vida, gràcies al Mediterráneo, per rebre les mostres d’estima dels seus néts.

I per acomiadar una última interferència per a la història del periòdic amb el que tanquem definitivament aquesta secció:


A la mateixa edició del diari  Luis Urrusolo Sistiaga passa  de trobar l’amor amb una dona molt seriosa, a ser jutjat pel segrest d’un empresari. Coses del Mediterraneo.

4 comentaris:

  1. Està genial que critiqueu les incorreccions del periòdic. Però aneu amb compte amb l'alemany. Scheibe no significa "Merda", és "scheisse"...

    ResponElimina
  2. http://blogs.lainformacion.com/strambotic/2012/07/02/alabanza-prensa-local-castellon-gente/

    mireu... ara serà més difícil fer-ho... el repte serà major!!

    ResponElimina
  3. sense saber res d'alemany diria que n'hi ha una "B" que es com "SS". Carrer s'ecriu 'straBe' i es pronuncia 'strasse'. No és una B normal, jo no la tinc al meu teclat.

    ResponElimina
  4. Es portada a meneame. net

    http://www.meneame.net/story/pasan-anos-colando-fotos-cona-seccion-gente-periodicos-castellon#c-38

    és una pena que no siga al vostre blog, que també està a meneame:
    http://www.meneame.net/story/sabotajes-periodico-mediterraneo-cat

    ResponElimina